DE VÂNZARE Casă, Puerto Cortes, Cortes, Honduras, Marejada

DE VÂNZARE - Cod. 27957

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 229.94 m²
  • Camere: 4 Bedrooms
  • Podea: 2 story

Proprietate privata, spatioasa de vanzare la Caraibe. $ 225,000 de (negociabil)

Aproape de complexul de coastă Hotel Costa Azul Marejada și la o scurtă plimbare la plajele cu nisip alb din Caraibe.

Cu două etaje, 2475 mp ft casa (230 m2), construita in 2010. Total 4 dormitoare si 3 bai complete. Construita din caramida cu parchet atractiv țiglă de bază non-alunecare de-a lungul. La primul etaj cuprinde un dormitor oaspete sau sferturi servitoare, baie completă cu depozitare și cabină de duș în, terasa mare acoperita cu gresie, Bodega, și o zonă de spălătorie mare. Etajul al doilea cuprinde un living în plan deschis / sala de mese, bucatarie cu bar de mic dejun, 3 dormitoare inclusiv cu baie dormitor matrimonial și toate cu dulapuri mari din lemn masiv, o a doua baie completă, și cu gresie terasa acoperita / balcon. Usi de lemn de esență tare personalizate, dulapuri și dulapuri. Telefon fix, TV prin cablu și conexiuni la Internet. Personalizate Usi de metal de ecran exterioare.

1444.44 m2 (15,540 sq ft) lot complet închis cu garduri de blocuri de beton de mare. Mare grădină frumos amenajată, cu plante cu flori și pomi fructiferi maturi. Casa de îngrijitor (6 x 6 m), cu living, baie si 2 dormitoare mici. 3000 galoane rezervor de stocare a apei de capacitate cu o bodegă mică deasupra. Mare capacitate de încălzire a apei calde. Garaj acoperit cu gresie o cameră pentru două SUV-uri de dimensiuni normale. iluminat de perimetru. Prietenos cu animalele de companie. proprietate privată mare, oferă multe posibilități.

Minute de centrul orașului plin de viață, cu magazine și toate facilitățile. Închide apropierea de spitalele locale, șoseaua principală spre San Pedro Sula (40 minute cu mașina), feriboturi către Belize și Insulele Bay, și pe lângă sate Garifuna de pescuit, râuri curat și multe alte destinații populare de-a lungul coastei Caraibelor nord-vest liniștit și plin de verdeață pădurile nor de Parcul Național Cusuco aproape de granița cu Guatemala.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB